Twój koszyk: 0 szt.  o wartości: 0,00 zł
Wyszukiwanie
Szukana fraza:
Przedział cenowy:
do
Kto jest online
Obecnie w sklepie jest

 online.
Kontakt
Tel
44 649 04 34
GSM
601 291 776
Godziny działania sklepu
pon - sob 10.00 - 22.00
RODO
Administratorem danych osobowych przetwarzanych w ramach sklepu internetowego www.e-wit.pl (dalej: „e-sklep”) jest: WIT Tomasz Sokalski – 97-300 Piotrków Trybunalski ul. Szkolna 13/15, wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej  (dalej: „Administrator”).
Administrator informuje, że:

1. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane są w celach związanych z transakcjami dokonywanymi w ramach e-Sklepu oraz w celach wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora, a także na podstawie zgody Klienta – w celach zgodnych z treścią udzielonej zgody, w tym w celach handlowych i marketingowych

2. Podane dane są przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a), lit. b) i lit. f) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych osobowych);

3. Dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny dla realizacji transakcji w e-Sklepie i rozpatrywania reklamacji i są przetwarzane przez okres posiadania przez Panią/Pana konta w e-Sklepie, nie dłużej niż 3 lata od likwidacji konta w e-Sklepie. Jeżeli dokonuje Pani/Pan transakcji bez zakładania konta w e-Sklepie wówczas dane są przetwarzane przez okres 3 lat od dnia transakcji. W przypadku przetwarzania danych osobowych w prawnie usprawiedliwionych celach Administratora na czas ich realizacji oraz na podstawie Pani / Pana zgody – do czasu cofnięcia zgody;

4. Przysługuje Pani/Panu prawo żądania od Administratora dostępu do danych osobowych dotyczących Pani/Pana osoby, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania;

5. Przysługuje Pani/Panu prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

6. Przysługuje Pani / Panu prawo wniesienia skargi do GIODO (a od dnia utworzenia nowego urzędu – do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych), gdy uzna Pani / Pan, iż przetwarzanie dotyczących Pani / Pana danych osobowych narusza przepisy prawa;

7. Dane osobowe pochodzą od osoby, której dane te dotyczą;

8. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do dokonywania transakcji w ramach e-Sklepu. Brak podania danych osobowych uniemożliwia utworzenie konta w e-Sklepie oraz dokonywanie transakcji w ramach e-Sklepu; Nie dotyczy to przetwarzania danych dla celów handlowych i marketingowych, które dokonywane jest tylko w przypadku dobrowolnego wyrażenia zgody, niezależnie od transakcji w ramach e-Sklepu;

9. Pani/Pana dane mogą być przetwarzane w formie profilowania analitycznego, sprzedażowego oraz marketingowego, w celu dostosowania materiałów kierowanych przez Administratora do Pani/Pana potrzeb i zainteresowań

 

Powrót